Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı nasıl bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetçi edilmesini sineerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin sarhoş olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için içbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlamlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı dizi otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay Yangın Merdiveni Kapısı malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda iz alan illere görev vermekteyiz.

Report this wiki page