Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya elan zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den süregelen fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söylem tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Şineşeli Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki berhavalukları kapatmak ciğerin kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar belli bir sınırın üzerine çıktığında vâsileyecek şekilde tasarlanmış şieğlenceli conta olmalıdır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 2500 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın merdiveni malzemeleri şifahane, mektep, Alışveriş merkez, iş yeri ve bütün binalarına sargılı olarak örgülacak yangın merdivenleri bâtınin firmalar yangın kapısı temelı şartlar belirler.

Standart ve sertifikasyonlara reva olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri selen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara tatminkâr olarak yapılmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği genel anlamda selen ve ısı yalıtımına muvafık evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 işlemlevi[bileğkonutir

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sürdürmek, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle Yangın Merdiveni Kapısı emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin yangın kapısı yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Binaların bünyesına isabetli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page